CEO/Personal coach Neal

‘Na mijn tijd als beroepsmilitair bij de Luchtmobiele Brigade heb ik 13 jaar geleden mijn eerste ervaring als coach opgedaan als drill instructeur bij de Luchtmobiele Brigade. Hier leerde ik jonge rekruten om doelen te stellen en deze te behalen. Het opleiden en trainen van ‘high performers’ gaf mij heel veel voldoening. Daarom besloot ik om de wereld rond te reizen om van high performers in de business en fitnessindustrie te leren. Uiteindelijk heb ik mijn eigen onderneming opgericht.

Personal coach Esther

‘Als personal trainer bouw ik een vertrouwensband op en kan ik me geheel richten op het coachen van de klant. Personal training geef ik inmiddels 6 jaar. Glute training is een van mijn specialiteiten.’

Yoga Instructrice Sandy Huyhn

‘Met de Yin Yoga-lessen zorg ik dat je even helemaal naar binnen kan keren en contact kan maken met je zelf. Zo creëer je een uur lang volledige ontspanning voor zowel je fysieke lichaam als je geest.’

Personal coach Ebony

‘Voor mij is personal coaching zorgen dat iemand de best mogelijke versie van zichzelf wordt. Dit betekent fysiek coachen én mentaal het beste uit iemand halen. Mr GetPro himself heeft me hiervoor opgeleid en ik heb vele aanvullende opleidingen/cursussen gedaan. Mijn specialiteit is het vrouwelijk lichaam.’

Perfect Start

Kom langs voor de Perfect Start.
Samen kijken we naar welk abonnement het beste bij je past, we geven je een rondleiding en laten je zien hoe alles werkt.