Je doelen behaal je het snelst als je effectief, dus gericht, aan de slag gaat. Wat voor jou de meest effectieve manier is, hangt af van je persoonlijke situatie en je doelen. Wil je afvallen, sterker worden, herstellen van een blessure of je lifestyle veranderen? En hoe vaak per week wil je sporten? De personal trainers van GetPro houden rekening met je wensen en maken een persoonlijk trainingsschema, waarmee je op de juiste manier je doelen bereikt. Vervolgens ga je samen aan de slag. Door de een-op-een begeleiding weet je zeker dat je het goed doet en kan er eventueel constant bijgestuurd worden.

Personal training: geschikt voor iedereen

Omdat het plan volledig op jou wordt afgestemd, maakt het niet uit hoeveel ervaring je hebt of hoe goed je conditie al is. We kunnen de work-out aanpassen aan ieder niveau en voor elk doel.

Bij personal training gaan we resultaatgericht aan de slag in een afgebakende periode. Voor deze periode stellen we een duidelijk doel en we geven aan wat je daarvoor nodig hebt. Aan het eind van deze periode heb je je doelen bereikt en kunnen we nieuwe doelen stellen.

Personal trainers Zwijndrecht

Onze personal trainers zijn gecertifieerd, hebben jarenlange ervaring en weten je met hun passie voor sport op de juiste manier te begeleiden. Ze schreeuwen je niet de ruimte door, maar motiveren je op een positieve manier.

CEO/Personal coach Neal

Mijn voldoening komt wanneer ik mijn klanten zie ‘shinen en ik een positieve vibe van ze voel elke keer dat ze de gym binnenkomen. Wanneer ik dat voel, weet ik dat ze het maximale uit het leven halen en dat ze ervan genieten.’

Personal coach Ebony

‘Voor mij is personal coaching zorgen dat iemand de best mogelijke versie van zichzelf wordt. Dit betekent fysiek coachen én mentaal het beste uit iemand halen. Mr GetPro himself heeft me hiervoor opgeleid en ik heb vele aanvullende opleidingen/cursussen gedaan. Mijn specialiteit is het vrouwelijk lichaam.’

GETPRO

Haalbare doelen

Voor we beginnen, kijken we naar wie je bent en bespreken we je doelen. Het is belangrijk dat deze doelen realistisch zijn. Als je jaren niet gesport hebt, kun je niet binnen een maand een topprestatie leveren of tien kilo afvallen. Wel kun je in korte tijd flink vooruitgaan. We adviseren je hier graag in. Er zijn verschillende doelen waar je aan kunt werken bij pt Zwijndrecht:

▪ Gezond afslanken.
▪ Je conditie verbeteren.
▪ Spieren ontwikkelen.
▪ Je lichaamshouding verbeteren.
▪ Lekkerder in je vel zitten.
▪ Trainen voor een sportprestatie

GETPRO

Duur van de training

Samen kijken we naar hoe vaak en hoelang je wilt trainen. Sessies variëren tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van het doel van de training. Wil je snel je doel bereiken, dan is het slim om meerdere keren per week te trainen. Je kunt dan ook kiezen voor een combinatie van personal training en bijvoorbeeld fitness of een groepsles.

GETPRO

Personal training combineren

Wil je je personal training combineren met andere trainingen? Bij GetPro kun je terecht voor verschillende sporten. Zo is er altijd iets wat bij je past. Je personal trainer adviseert je over wat bij je past en welke eventuele combinatie je het beste kunt maken. Hierdoor kan een extra training je personal training versterken. Enkele mogelijkheden bij GetPro Gym:

• Fitness
• Bedrijfsfitness
• Personal coaching
• Kickboksen
• HIIT
• Boksen en cardioboksen

GETPRO

GetPro app

Natuurlijk wil je je prestaties bijhouden. Dit zorgt ervoor dat je je verbeteringen ziet en volop gemotiveerd blijft. Het kan in de GetPro-app. Ook kun je in deze app je voeding bijhouden. Hierdoor zijn je verbranding en inname van calorieën heel overzichtelijk. Dit maakt dat we ook heel eenvoudig bij kunnen sturen als dat nodig is.

GETPRO

Aan de slag

Wil je weten hoe we jou kunnen begeleiden richting je doelen? Neem dan contact met ons op. Bel 078 303 0430 of kom langs. Het adres is Langeweg 350-F, 3331 LG Zwijndrecht. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt heel snel bij ons aan de slag. Door onze ruime openingstijden, maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 15.00 uur, is het altijd mogelijk een training in je dagschema in te plannen. Tot snel!

GETPRO

Locatie

GetPro sportschool Zwijndrecht is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De sportschool is ruim en overzichtelijk. Ook bieden we vele extra faciliteiten, zoals werkplekken met wifi en een bar met dranken, shakes en salades. Uiteraard hebben we schone kleedkamers en kun je je spullen opbergen in lockers. In een ruime, overzichtelijke zaal worden groepslessen. Uiteraard met gecertificeerde begeleiding.

Personal training starten?

Kom langs voor de Perfect Start.
Samen kijken we naar welk abonnement het beste bij je past, we geven je een rondleiding en laten je zien hoe alles werkt.