Met fitness versterk je je spieren, verbrand je calorieën en verbeter je je conditie. Je gaat met behulp van fitnessapparaten aan de slag. Je belast je lichaam om de belastbaarheid ervan te vergroten.

Deze spieren zorgen er vervolgens voor dat je ook in rust meer calorieën verbrandt. Fitness bestaat uit drie onderdelen: kracht-, core- en cardiotraining.

Krachttraining

Versterk je spieren met behulp van fitnessapparaten. Je maakt series explosieve, korte bewegingen. De toestellen zijn op verschillende niveaus in te stellen.

Als beginner staat je toestel uiteraard op een andere stand dan wanneer je al even bezig bent, maar ook je uiteindelijke doel heeft invloed op de zwaarte waarop je traint.

Cardiotraining

Verbeter niet alleen je conditie met cardiotraining… deze training heeft ook effect op je snelheid en coördinatie. Onder andere de loopband, crosstrainer en het roeiapparaat helpen je hierbij. Deze apparaten zijn voor verschillende niveaus en doelen in te stellen.

Coretraining

Bij coretraining richt je je op de mid-sectie. Denk hierbij aan je rug-, buik-, en bekkenspieren. Verschillende fitnessapparaten en ons functioneel circuit helpen je de oefeningen uit te voeren.

Miriam Jansen

GetPro Gym is een plek voor iedereen, Voor mij zijn de gemoedelijke sfeer en de professionaliteit van het personeel een reden om hier nooit meer weg te gaan!

Rene van Efferen

Ik train bij de Getpro-gym om diverse redenen. Allereerst hebben ze pas een geheel nieuwe fitness lijn neergezet inclusief dumbells en schijven. Ten tweede is het een mooie open gym met veel ruimte. En wat ik ook erg belangrijk vind is de gemoedelijke sfeer die er heerst! Voor mij is dit echt de beste sportschool uit de regio!!

Angelique

Het is een ruim opgezette sportschool waarbij je buiten fitness ook andere diverse groepslessen kan volgen. Het enthousiasme van de zeer ervaren eigenaren en groepsles instructeurs maken het voor mij makkelijk om het sporten vol te houden! Openingstijden, ruimte en de kennis en begeleiding ervaar ik dan ook als zeer prettig, dus ik kan eigenlijk maar 1 ding adviseren , als je wil bewegen/afvallen en een fijne sportschool zoekt: Neem vandaag nog contact op en: GO AND GETPRO!!

Charlene

Get pro gym is een mega fijne gym.goed geventileerde ruimte en een goede opstelling om prettig te kunnen trainen. De gym beschikt over meer dan voldoende apparatuur waardoor je nooit hoeft te wachten voordat een apparaat vrij is.Personeel is deskundig en helpt altijd waar nodig. Met al je vragen kan je bij hun terecht. Kortom ben ik zeer tevreden!!!! Complimenten naar het team (L)

Diolando

Get Pro is een sportschool waar de klant nog centraal staat. Je bent geen nummer maar een klant en je kan altijd bij iemand terecht met je vragen. Iedereen mag zichzelf zijn en werkt aan zijn eigen persoonlijke doelen. Niet alleen het personeel is behulpzaam maar ook de sporters onderling. Je maakt gebruik van goede apparatuur waar je diverse oefeningen op kan uitoefenen er is veel variatie in apparatuur voor elke spiergroep. Hier kan Je jezelf van top tot teen uitleven, geen basic apparaten maar pro.

Kamil

De eerste reden dat ik bij GetPro train is de onwijs goede sfeer en sport klimaat. Je voelt je er thuis en welkom! Bovendien word je onwijs goed ondersteund en begeleid om je doelen te halen. Om maar niet te spreken over alle fantastische apparatuur die het zeker gemakkelijker maakt. Het is een ruime mooie moderne sportschool die je alle ruimte en mogelijkheden biedt om de beste prestaties af te leveren!

Nathalie

Ik train bij GetProGym omdat het personeel je daar altijd welkom heet met een smile! Neal en Ebony zijn zeer betrokken met alle leden en staan altijd voor je klaar om luisterend oor te bieden of goede adviezen te geven. Ze zijn zeer vakbekwaam, weten je goed te motiveren en hebben daar het goede apparatuur voor. En... het is gewoon de gezelligste Gym in Zwijndrecht!!

Fitnessvoordelen

Niet voor niets is fitness populair. Je kunt je training inplannen wanneer je wilt en doorgaan zo lang als je zelf wilt. Fitness heeft ook een zeer goede invloed op je gestel: Je verbetert je conditie, ontwikkelt spieren, wordt sneller, valt af, wordt sterker. Bovendien heb je minder kans op rugklachten. Je metabolisme krijgt een boost en je bloeddruk en cholesterol verbeteren.

Sociale contacten en netwerken

Veel mensen denken dat je alleen bij een teamsport andere mensen kunt ontmoeten. Dit kan bij fitness ook. Je kunt bij GetPro Gym heel eenvoudig een gesprek aangaan met degene die naast je aan het sporten is, met iemand die even een break neemt om bij te komen of iemand die net als jij een drankje drinkt na het sporten.

Eenvoudig maak je een praatje over de training, waar vervolgens een goed gesprek uit kan voortvloeien. Wellicht vind je een trainingsmaatje, sluit je nieuwe vriendschappen of haal je zelfs een nieuwe klant binnen.

Are you ready to GetPro?

Je bent van harte welkom om direct aan de slag te gaan.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Trainen bij GetPro Gym

Bij GetPro doen we er alles aan om je zo effectief en prettig mogelijk te laten trainen. Zo kun jij je concentreren op de training zelf. Bij ons geniet je natuurlijk ook van alle extra’s, maar je komt uiteindelijk om je doel te behalen.

GETPRO

Professionele aanpak

We hebben kennis van zaken. Al onze instructeurs hebben meer dan drie jaar ervaring en ze zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s. Dit zorgt er niet alleen voor dat we je op de juiste manier kunnen begeleiden om je doel te halen, we zorgen ook dat de kans op blessures enorm klein is. Het enthousiasme voor sport van de instructeurs en hun passie om hun kennis over te brengen, zorgen dat je altijd gemotiveerd blijft.

GETPRO

Persoonlijke begeleiding

We zijn ervan overtuigd dat je met persoonlijke begeleiding je doelen beter en eenvoudiger kunt behalen. Er zijn dan ook altijd instructeurs aanwezig bij Get Pro die je kunnen helpen. Dit gaat veel verder dan het uitleggen van hoe een apparaat werkt. We kijken naar wie jij bent en wat je doelen zijn. Daar begeleiden we je bij.

GETPRO

Ruime fitnesszaal

Bij GetPro krijg je de ruimte. Letterlijk. De fitnesszaal is groot en de toestellen staan overzichtelijk opgesteld, zodat je eenvoudig je favoriete route kunt volgen.

GETPRO

Werkplekken

Als ondernemer of young professional staat je werkleven niet stil als je gaat trainen. Vaak is het voor, na of zelfs tijdens de training nodig om een mail te beantwoorden of een telefoontje te plegen. We begrijpen dat en bieden daarom in onze relaxte lounge werkplekken met wifi.

GETPRO

Bar

Bijkomen en opladen na een flinke training kan aan de bar. We hebben naast diverse dranken ook een ruim assortiment shakes en gezonde maaltijden voor een gezonde prijs.

GETPRO

Kleedkamers en lockers

Wij vinden het vanzelfsprekend: schone, ruime kleedkamers. Je kunt je hier in alle rust omkleden en douchen. Tijdens het trainen kun je je persoonlijke spullen opbergen in een locker. Tevens zijn er handdoeken te leen en de nodige verzorgingsproducten.

GETPRO

GetPro app

Om te zien of je op de goede weg bent, is het handig je prestaties bij te houden. Dit kan eenvoudig in de GetPro-app. Net als je voeding, zodat je heel goed kunt vergelijken wat je inneemt en wat je verbrandt. We helpen je graag met aanpassingen als je dat wilt.

GETPRO

Groepslessenzaal

In de ruime zaal worden groepslessen gegeven. Ook kun je de groepslessenzaal buiten de reguliere tijden gebruiken onder begeleiding van een instructeur.