Boksen en rumble boxing hebben veel met elkaar gemeen. Bij boksen ontwikkel je je techniek en ga je sparren met je ‘tegenstander’. Wil je wel de elementen leren van boksen en de perfecte conditie opbouwen, maar niet sparren? Kies dan voor rumble boxing.

Boksen

Boksen is de perfecte manier om op een leuke en sportieve manier je conditie, maar ook je zelfvertrouwen te verbeteren. Of je al jaren bokst of van plan bent te gaan beginnen, er is voor iedereen plek! Skanders heeft een zeer gevarieerde groep leden. Voor iedere leeftijdscategorie is het mogelijk om mee te doen.

Rumble Boxing

Rumble Boxing is een training voor het hele lichaam op de aqua bag. Onderverdeeld in 2 soorten training, de helft van de groep gaat de vaardigheden en oefeningen van het
boksen verkennen terwijl de andere helft aan spierkracht en uithoudingsvermogen werkt. Dit met behulp van steps, springtouwen en gewichten. Rumble Boxing is een perfecte
High Intensity Boxing training van 45 minuten. De trainingen zijn geschikt voor man, vrouw, beginnend, gevorderd en je kunt op ieder moment instappen. Durf jij mee te doen?

Groepsles

Bij GetPro gaat het altijd om een goede work-out. Het is nooit de insteek om diegene die je tegenover je hebt staan te verwonden. Je traint daarom op de zak. Ga je sparren, dan gaat het om het op de juiste manier uitvoeren van de techniek. Uiteraard hou je altijd rekening met degene die tegenover je staat.

Voor boksen en cardioboksen heb je geen speciale sportkleding nodig. Wel heb je bokshandschoenen nodig. Natuurlijk is het niet nodig om deze direct aan te schaffen als je eerst wilt kijken of de training iets voor je is. GetPro heeft handschoenen te leen voor je.

Wil jij graag boksen?

Schrijf je snel in en join the class!

Effectief trainen

Het maakt niet uit of je beginner bent of al bokservaring hebt. Je kunt op ieder niveau meedoen. Doe een les mee en kijk of de training bij je past!

Persoonlijke begeleiding én een professionele aanpak zijn bij ons doorgevoerd in alle trainingen en alle soorten work-outs. We zorgen zo altijd dat je op de meest effectieve manier je doelen kunt bereiken. We kunnen persoonlijke trainings- en voedingsschema’s voor je maken, maar soms is even bijkletsen tijdens je training ook al genoeg om je bij te kunnen sturen. Iedereen is anders, dus passen we de manier van begeleiden aan aan jouw situatie.

Personal coach Neal

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen ervaren, gecertificeerde trainers op de juiste manier les kunnen geven. Daarnaast kunnen alleen trainers met passie je op de juiste manier motiveren. Deze combinatie vind je daarom altijd bij de trainers van GetPro.

‘Mijn voldoening komt wanneer ik mijn klanten zie ‘shinen’ en ik een positieve vibe van ze voel elke keer dat ze de gym binnenkomen. Wanneer ik dat voel, weet ik dat ze het maximale uit het leven halen en dat ze ervan genieten. Met woorden kan iedereen van alles duidelijk maken, maar met wat je uitstraalt kan je anderen veranderen.’

Miriam Jansen

GetPro Gym is een plek voor iedereen, Voor mij zijn de gemoedelijke sfeer en de professionaliteit van het personeel een reden om hier nooit meer weg te gaan!

Rene van Efferen

Ik train bij de Getpro-gym om diverse redenen. Allereerst hebben ze pas een geheel nieuwe fitness lijn neergezet inclusief dumbells en schijven. Ten tweede is het een mooie open gym met veel ruimte. En wat ik ook erg belangrijk vind is de gemoedelijke sfeer die er heerst! Voor mij is dit echt de beste sportschool uit de regio!!

Angelique

Het is een ruim opgezette sportschool waarbij je buiten fitness ook andere diverse groepslessen kan volgen. Het enthousiasme van de zeer ervaren eigenaren en groepsles instructeurs maken het voor mij makkelijk om het sporten vol te houden! Openingstijden, ruimte en de kennis en begeleiding ervaar ik dan ook als zeer prettig, dus ik kan eigenlijk maar 1 ding adviseren , als je wil bewegen/afvallen en een fijne sportschool zoekt: Neem vandaag nog contact op en: GO AND GETPRO!!

Charlene

Get pro gym is een mega fijne gym.goed geventileerde ruimte en een goede opstelling om prettig te kunnen trainen. De gym beschikt over meer dan voldoende apparatuur waardoor je nooit hoeft te wachten voordat een apparaat vrij is.Personeel is deskundig en helpt altijd waar nodig. Met al je vragen kan je bij hun terecht. Kortom ben ik zeer tevreden!!!! Complimenten naar het team (L)

Diolando

Get Pro is een sportschool waar de klant nog centraal staat. Je bent geen nummer maar een klant en je kan altijd bij iemand terecht met je vragen. Iedereen mag zichzelf zijn en werkt aan zijn eigen persoonlijke doelen. Niet alleen het personeel is behulpzaam maar ook de sporters onderling. Je maakt gebruik van goede apparatuur waar je diverse oefeningen op kan uitoefenen er is veel variatie in apparatuur voor elke spiergroep. Hier kan Je jezelf van top tot teen uitleven, geen basic apparaten maar pro.

Kamil

De eerste reden dat ik bij GetPro train is de onwijs goede sfeer en sport klimaat. Je voelt je er thuis en welkom! Bovendien word je onwijs goed ondersteund en begeleid om je doelen te halen. Om maar niet te spreken over alle fantastische apparatuur die het zeker gemakkelijker maakt. Het is een ruime mooie moderne sportschool die je alle ruimte en mogelijkheden biedt om de beste prestaties af te leveren!

Nathalie

Ik train bij GetProGym omdat het personeel je daar altijd welkom heet met een smile! Neal en Ebony zijn zeer betrokken met alle leden en staan altijd voor je klaar om luisterend oor te bieden of goede adviezen te geven. Ze zijn zeer vakbekwaam, weten je goed te motiveren en hebben daar het goede apparatuur voor. En... het is gewoon de gezelligste Gym in Zwijndrecht!!

GETPRO

Faciliteiten

Drink een shake of ander drankje of eet een heerlijke maaltijd aan de bar na een flinke work-out en klets bij met je sportmaatje. Moet je als ondernemer of young professional direct weer aan de slag, maak dan gebruik van de werkplekken met wifi om je mails te beantwoorden of te bellen met een klant die echt niet kan wachten.

GETPRO

Divers aanbod

Behalve voor boksen en cardioboksen kun je bij GetPro terecht voor vele andere trainingen. Probeer ze eens uit, want misschien past bijvoorbeeld H.I.I.T. of boxing bag net zo goed bij je. Je kunt altijd de ideale combinatie maken.

GETPRO

Openingstijden

Je kunt iedere dag bij ons komen trainen. We zijn op werkdagen open van 7.00 tot 22.00 uur. In de weekenden zijn we open van 9.00 tot 15.00 uur. Hoe je dag ook loopt, je hebt dus altijd ruimte om te komen sporten.

GETPRO

Aan de slag

Van uitstel komt afstel. Meld je daarom direct aan bij GetPro. Hoe eerder je stappen zet, hoe sneller je bij je doel bent. Bel ons op 078 303 0430 of kom langs om een kijkje te nemen in de gym. Ons adres is Langeweg 350-F, 3331 LG Zwijndrecht.