Bij GetPro Gym gaan we veel verder dan het geven van professionele en persoonlijk begeleiding bij het trainen. Onze ruime, open én overzichtelijk fitnesszaal maakt dat je op een perfecte manier kunt trainen. Na je training schuif je nog even aan aan de bar voor diverse dranken, shakes en maaltijden. Voer ondertussen je training in in de GetPro-app om je voorderingen bij te houden. Werk vervolgens je mail bij of bel een klant terug op onze werkplekken met wifi. Schone, ruime kleedkamers zijn voor ons uiteraard vanzelfsprekend. Tevens zijn er handdoeken te leen en de nodige verzorgingsproducten, net als lockers om je persoonlijke spullen in op te bergen.

Miriam Jansen

GetPro Gym is een plek voor iedereen, Voor mij zijn de gemoedelijke sfeer en de professionaliteit van het personeel een reden om hier nooit meer weg te gaan!

Rene van Efferen

Ik train bij de Getpro-gym om diverse redenen. Allereerst hebben ze pas een geheel nieuwe fitness lijn neergezet inclusief dumbells en schijven. Ten tweede is het een mooie open gym met veel ruimte. En wat ik ook erg belangrijk vind is de gemoedelijke sfeer die er heerst! Voor mij is dit echt de beste sportschool uit de regio!!

GETPRO

Ruime fitnesszaal

Bij GetPro krijg je de ruimte. Letterlijk. De fitnesszaal is groot en de toestellen staan overzichtelijk opgesteld, zodat je eenvoudig je favoriete route kunt volgen.

GETPRO

Werkplekken

Als ondernemer of young professional staat je werkleven niet stil als je gaat trainen. Vaak is het voor, na of zelfs tijdens de training nodig om een mail te beantwoorden of een telefoontje te plegen. We begrijpen dat en bieden daarom in onze relaxte lounge werkplekken met wifi.

GETPRO

Bar

Bijkomen en opladen na een flinke training kan aan de bar. We hebben naast diverse dranken ook een ruim assortiment shakes en gezonde maaltijden voor een gezonde prijs.

GETPRO

Kleedkamers en lockers

Wij vinden het vanzelfsprekend: schone, ruime kleedkamers. Je kunt je hier in alle rust omkleden en douchen. Tijdens het trainen kun je je persoonlijke spullen opbergen in een locker. Tevens zijn er handdoeken te leen en de nodige verzorgingsproducten.

GETPRO

GetPro app

Om te zien of je op de goede weg bent, is het handig je prestaties bij te houden. Dit kan eenvoudig in de GetPro-app. Net als je voeding, zodat je heel goed kunt vergelijken wat je inneemt en wat je verbrandt. We helpen je graag met aanpassingen als je dat wilt.

GETPRO

Groepslessenzaal

In de ruime zaal worden groepslessen gegeven. Ook kun je de groepslessenzaal buiten de reguliere tijden gebruiken onder begeleiding van een instructeur.

Start direct

Je bent van harte welkom om direct aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.