Wil je meer dan alleen spieren versterken en conditie opbouwen? Kies dan voor personal coaching. Samen kijken we naar je totale lifestyle. Waar kun je je voedingspatroon aanpassen om gezonder te worden of om af te vallen? Neem je genoeg rust en kun je je dagelijkse routine verbeteren? Met een persoonlijk plan, professionele begeleiding en de juiste motivatie ga je vervolgens aan de slag om je doel te bereiken.

Persoonlijk plan

Je wilt een paar kilo afvallen, je wilt je fitter voelen of je bent op weg naar een topprestatie op hoog niveau. Personal Coaching Zwijndrecht is geschikt voor iedereen. Omdat we een persoonlijk plan maken, maakt het niet uit wat je startniveau en uiteindelijke doel zijn.

We beginnen met een intakegesprek en een fysieke meeting om te kijken wie je bent en wat je doelen en wensen zijn. Met deze informatie maken we een persoonlijk plan. Dit plan bestaat uit een trainingsschema, voedingsplan en tips om een gezonde routine in te bouwen. Vervolgens kun je aan de slag in onze sportschool in Zwijndrecht. De trainers staan altijd klaar om je te begeleiden en motiveren en door de GetPro-app kunnen we je constant monitoren.

Iedere maand nemen we je persoonlijke plan door en scherpen we het aan. Je krijgt feedback en we kijken naar je vervolgproces. Wellicht wil je na de eerste maand vaker trainen of ben je toe aan de stap om nóg gezonder te gaan eten.

Resultaat personal coaching

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk het perfecte resultaat bereiken. Een persoonlijk plan met reële doelen is hiervoor essentieel. Wil je bijvoorbeeld snel een groot doel behalen, dan zal je meer tijd moeten investeren en veranderingen moeten doorvoeren in je lifestyle. Je eigen professionele Personal Coach Zwijndrecht adviseert en begeleidt je hierbij.

Je bereikt je doel het snelst en het best met de juiste persoonlijke aandacht én een professionele aanpak. Een op maat gemaakt programma, constant monitoren en simpelweg gehoord worden door de trainers is hiervoor van groot belang.

GetPro app

Om optimaal gemotiveerd te blijven en je groei te kunnen zien, hou je in de GetPro app je trainingen en voeding bij. Het overzicht met resultaten zorgt dat duidelijk te zien is hoe je je ontwikkelt, maar ook waar de moeilijkheden zitten. We nemen deze resultaten graag regelmatig met je door om nog meer uit je trainingen te halen en te zorgen dat je je doel bereikt. Vaak is een kleine aanpassing al genoeg om nog betere resultaten te behalen.

GETPRO

Duur van het traject

Het personal-coachingstraject duurt minimaal drie maanden. Deze tijd heb je nodig om je de veranderingen in je lifestyle eigen te maken en perfecte resultaten te boeken.

GETPRO

Trainingen

GetPro Gym heeft een flink aanbod met verschillende soorten trainingen. We bieden dus altijd een work-out die bij je past. Bij Personal Coaching Zwijndrecht kijken we samen naar welke soorten trainingen het beste bij je doelen passen. Wij bieden de volgende trainingen aan: Fitness, Personal training, Boxing Bag, Boksen, Rumble boxing, Kickboksen en kickboxing bag
en Kickboksen.

GETPRO

Luxe faciliteiten

Bij GetPro Gym zetten we alles op alles om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Dit gaat verder dan het aanbieden van een breed scala trainingen. Bij ons geniet je van diverse luxe faciliteiten:

• Ruime, open fitnesszaal
• Werkplekken met wifi.
• Bar met dranken, shakes en salades
• Schone, ruime kleedkamers. Inclusief handdoeken en de nodige verzorgingsproducten
• Gezinssportdagen
• Lockers

GETPRO

Inplannen

Als ondernemer of young professional heb je een druk leven. Vaak schiet sporten erbij in, omdat je van de ene naar de andere afspraak moet. Zonde, want gezond en energiek zijn zorgt juist dat je nog beter kunt presteren. GetPro Gym houdt rekening met je werkdruk. Zo hebben we ruime openingstijden en zorgen er daarnaast voor dat je altijd de ruimte hebt om je mail te beantwoorden of een telefoontje te plegen. We hebben werkplekken met wifi, waar je even ongestoord kunt zitten. Uiteraard onder het genot van een drankje, shake en zelfs diverse salades. Zo zorgen we dat Personal Coaching Zwijndrecht altijd in je dag te plannen is.

GETPRO

Openingstijden

GetPro Gym is maandag t/m vrijdag geopend van 7.00 tot 22.00 uur. In het weekend zijn wij open van 9.00 tot 15.00 uur. Dit betekent dat je je dag kunt beginnen met een flinke sportboost voor je naar je werk gaat. Maar ook dat je aan het eind van de dag nog even al je energie kunt investeren in een flinke work-out. Je bent altijd welkom.

Personal coaching starten?

Je bent van harte welkom voor een rondleiding en meer informatie over Personal Coaching Zwijndrecht. Maak een afspraak of loop binnen. Ga je aan de slag bij GetPro sportschool Zwijndrecht, dan kijken we samen naar welk abonnement het beste bij je past, we geven je een rondleiding en laten je zien hoe alles werkt.