Bij GetPro Gym werk je op een positieve én effectieve manier aan je doelen. Dit doe je in een open omgeving met luxe faciliteiten en onder professionele, persoonlijke begeleiding.

Bij GetPro Gym gaat het om meer dan alleen om sporten. We geven je de mogelijkheid om je ook op persoonlijk en zakelijk vlak verder te ontwikkelen. Zo is er ruimte om te ontspannen, maar ook ruimte om juist te werken of te netwerken.

Je kunt iedere dag bij ons komen trainen.
We zijn op werkdagen open van 7.00 tot 22.00 uur. In de weekenden zijn we open van 9.00 tot 15.00 uur.
Hoe je dag ook loopt, je hebt dus altijd ruimte om te komen sporten.

Effectief trainen

Met de juiste persoonlijke aandacht én een professionele aanpak bereik je je doelen. We maken een programma op maat, passend bij je wensen en je budget. Welk niveau je ook hebt of welk doel je ook nastreeft. We kijken naar wie je bent en begeleiden je met al onze kennis op de manier die bij je past. Bij GetPro Gym bereik je sneller en beter resultaat als wanneer je traint met een personal trainer of in een boetiek. Daarnaast geniet je bij GetPro Gym van vele luxe faciliteiten.

GETPRO

Meer dan alleen een gym

GetPro Gym heeft een flink aanbod met de meest uiteenlopende soorten trainingen, zodat er altijd iets is dat bij je past en je genoeg variatie kan brengen in je trainingen.

GETPRO

Fitness

Fitness helpt je om je lichaam in goede conditie te brengen of te houden. De training bestaat uit twee onderdelen: core-, kracht- en cardiotraining. Je bouwt spiermassa en uithoudingsvermogen op.

GETPRO

Bedrijfsfitness

Fitte werknemers kunnen meer en werken harder. Met bedrijfsfitness motiveer je je werknemers om een gezondere leefwijze aan te nemen. Op maat gemaakte groepslessen met een thema zijn perfect voor teambuilding.

GETPRO

Yoga

Yoga legt verbinding tussen lichaam en geest. De oefeningen helpen je het evenwicht tussen beide te herstellen en je wordt er flexibel van.

GETPRO

Personal Training

Of je nu strakker in je vel wilt zitten, wilt afvallen of moet revalideren, met één-op-één begeleiding bereik je je doel. Je gaat altijd gericht aan de slag in een afgebakende periode.

GETPRO

Personal Coaching

Bij personal coaching gaan we verder dan alleen het opbouwen van spieren en conditie. We kijken ook naar je voeding en lifestyle die nodig zijn om bij je doel te komen. Na een intakegesprek en fysieke meeting krijg je een persoonlijk plan. Het trainings- en voedingsschema nemen we iedere maand door en we scherpen het steeds aan. Dankzij de persoonlijke begeleiding en de hulp van de GetPro app weet je precies waar je staat en word je constant gemotiveerd.

GETPRO

HIIT

HIIT betekent High Intensity Interval Training. In korte tijd wissel je intensieve inspanning af met rust.

GETPRO

Bodypump en Bootypump

Train alle grote spiergroepen met behulp van losse gewichten. Het resultaat: meer stabiliteit. Of Bootypump: Een training voor je hele lichaam, met de nadruk op billen en heupen.

GETPRO

(Kick)Boksen en cardioboksen

Leer de techniek van boksen in combinatie met fitnessoefeningen of combineer de trappen met de stoten van boksen.

Luxe faciliteiten GetPro Gym

Bij GetPro Gym gaan we veel verder dan het geven van professionele en persoonlijk begeleiding bij het trainen. Onze ruime, open én overzichtelijk fitnesszaal maakt dat je op een perfecte manier kunt trainen. Na je training ontspan je nog even en schuif je aan aan de bar voor diverse dranken, shakes en maaltijden. Voer ondertussen je training in in de GetPro app om je voorderingen bij te houden. Werk vervolgens je mail bij of bel een klant terug op onze werkplekken met wifi.

Zelfs aan de ouders hebben we gedacht: je kunt je kids gewoon meenemen. Schone, ruime kleedkamers zijn voor ons uiteraard vanzelfsprekend. Tevens zijn er handdoeken te leen en de nodige verzorgingsproducten, net als lockers om je persoonlijke spullen in op te bergen.

Instructeurs

Bij GetPro Gym zijn altijd meerdere instructeurs aanwezig die je kunnen helpen je doelen te bereiken. Onze instructeurs hebben jarenlange werkervaring, zijn gecertificeerd en zijn uitgekozen op hun enthousiasme en passie om hun kennis over te brengen op de sporters. We stellen ze graag aan je voor.

CEO/Personal coach Neal

‘Na mijn tijd als beroepsmilitair bij de Luchtmobiele Brigade heb ik 13 jaar geleden mijn eerste ervaring als coach opgedaan als drill instructeur bij de Luchtmobiele Brigade. Hier leerde ik jonge rekruten om doelen te stellen en deze te behalen. Het opleiden en trainen van ‘high performers’ gaf mij heel veel voldoening. Daarom besloot ik om de wereld rond te reizen om van high performers in de business en fitnessindustrie te leren. Uiteindelijk heb ik mijn eigen onderneming opgericht.

Yoga Instructrice Sandy Huyhn

‘Met de Yin Yoga-lessen zorg ik dat je even helemaal naar binnen kan keren en contact kan maken met je zelf. Zo creëer je een uur lang volledige ontspanning voor zowel je fysieke lichaam als je geest.’

Personal coach Ebony

‘Voor mij is personal coaching zorgen dat iemand de best mogelijke versie van zichzelf wordt. Dit betekent fysiek coachen én mentaal het beste uit iemand halen. Mr GetPro himself heeft me hiervoor opgeleid en ik heb vele aanvullende opleidingen/cursussen gedaan. Mijn specialiteit is het vrouwelijk lichaam.’

Perfect Start

Kom langs voor de Perfect Start.
Samen kijken we naar welk abonnement het beste bij je past, we geven je een rondleiding en laten je zien hoe alles werkt.