Kickboksen komt oorspronkelijk uit Japan en Amerika. Je combineert bij kickboksen de stoten van het boksen met de trappen van onder andere taekwondo en karate.

Je mag dus je handen én benen gebruiken.

Hoewel kickboksen valt onder de vechtsporten, is het geen agressieve sport. Je deelt niet zomaar klappen uit, maar je traint je coördinatie, snelheid en de perfecte verdediging.

Uiteraard begin je rustig en met de juiste bescherming met trainen.

Trainingen

Bij kickboksen bij GetPro is het niet het doel om aan wedstrijden mee te doen. Natuurlijk behoort dit wel tot de mogelijkheden. De groepsles is een zeer goede work-out en kan worden gezien als sport op zichzelf.

Om op een veilige manier te kunnen kickboksen heb je de juiste bescherming nodig. Handschoenen en scheenbeschermers zorgen voor deze bescherming. Je hoeft deze niet gelijk zelf aan te schaffen, want je kunt ze lenen bij GetPro. Je mag op blote voeten trainen en kan gewone sportkleding aan.

Kickboxing bag

Bij Thai- en kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Bij de training wordt gebruik gemaakt van een
bokszak en trapkussens of pads. Daarnaast draag je bescherming in de vorm van scheenbeschermers, mondbeschermer en bokshandschoenen. Net zoals bij boksen is dit de perfecte manier om op een leuke en sportieve manier je conditie, maar ook je zelfvertrouwen te verbeteren.

Voordelen

Van kickboksen word je snel fit. Je conditie gaat zeer snel vooruit. Ook heeft kickboksen invloed op je zelfvertrouwen. Veel sporters voelen zich al snel zekerder van zichzelf.

  • Kickboksen is een ‘total body work-out’.
  • Ideale training voor vetverbranding.
  • Je spijsvertering gaat extra hard werken.
  • Je geniet nog lang van het ‘after burn’-effect.

Groepsles

De kickbokstraining is een groepsles. Deze wordt gegeven in de ruime, lichte groepszaal van GetPro. De enorme ramen in deze ruimte maken dat je tijdens een korte pauze om op adem te komen even van het uitzicht kunt genieten.

Iedere kickboksles  start met een unieke warm-up training, gegeven door de instructeur. Hierbij hoort ook touwtjespringen. Dit is onderdeel van de ideale warming-up en het verbetert je conditie. Het is essentieel voor je (kick)bokstraining, omdat het je voetenwerk verbetert en je schouders versterkt.

Begin je met kickboksen, dan ga je natuurlijk niet gelijk flink sparren met een ervaren sporter. Je moet eerst de stoten en trappen onder de knie krijgen. Je begint dus met oefenen en de techniek onder controle te krijgen. Staat er iemand tegenover je met meer ervaring, dan is dat geen probleem. Degene met de meeste ervaring past zich altijd aan degene met minder ervaring.

Wil jij graag kickboksen?

Schrijf je snel in en join the class!

Personal coach / kickboksinstructeur

De trainer heeft jarenlange ervaring met kickboksen en heeft de juiste diploma’s om les te mogen geven. Daarnaast is een vereiste om bij GetPro Gym les te geven een enorme dosis enthousiasme. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen sporters kunt motiveren als je er vol positieve energie tegenaan gaat. We laten je vast kennismaken.

Kids kickboksen

Kickboksen is ook een erg leuke sport voor kids. Ze worden er fit van en kweken zelfvertrouwen. Vanaf de leeftijd van 7 jaar mogen ze meedoen. Uiteraard letten wij kinderen altijd extra op de veiligheid.

Miriam Jansen

GetPro Gym is een plek voor iedereen, Voor mij zijn de gemoedelijke sfeer en de professionaliteit van het personeel een reden om hier nooit meer weg te gaan!

Rene van Efferen

Ik train bij de Getpro-gym om diverse redenen. Allereerst hebben ze pas een geheel nieuwe fitness lijn neergezet inclusief dumbells en schijven. Ten tweede is het een mooie open gym met veel ruimte. En wat ik ook erg belangrijk vind is de gemoedelijke sfeer die er heerst! Voor mij is dit echt de beste sportschool uit de regio!!

Angelique

Het is een ruim opgezette sportschool waarbij je buiten fitness ook andere diverse groepslessen kan volgen. Het enthousiasme van de zeer ervaren eigenaren en groepsles instructeurs maken het voor mij makkelijk om het sporten vol te houden! Openingstijden, ruimte en de kennis en begeleiding ervaar ik dan ook als zeer prettig, dus ik kan eigenlijk maar 1 ding adviseren , als je wil bewegen/afvallen en een fijne sportschool zoekt: Neem vandaag nog contact op en: GO AND GETPRO!!

Diolando

Get Pro is een sportschool waar de klant nog centraal staat. Je bent geen nummer maar een klant en je kan altijd bij iemand terecht met je vragen. Iedereen mag zichzelf zijn en werkt aan zijn eigen persoonlijke doelen. Niet alleen het personeel is behulpzaam maar ook de sporters onderling. Je maakt gebruik van goede apparatuur waar je diverse oefeningen op kan uitoefenen er is veel variatie in apparatuur voor elke spiergroep. Hier kan Je jezelf van top tot teen uitleven, geen basic apparaten maar pro.

Charlene

Get pro gym is een mega fijne gym.goed geventileerde ruimte en een goede opstelling om prettig te kunnen trainen. De gym beschikt over meer dan voldoende apparatuur waardoor je nooit hoeft te wachten voordat een apparaat vrij is.Personeel is deskundig en helpt altijd waar nodig. Met al je vragen kan je bij hun terecht. Kortom ben ik zeer tevreden!!!! Complimenten naar het team (L)

Kamil

De eerste reden dat ik bij GetPro train is de onwijs goede sfeer en sport klimaat. Je voelt je er thuis en welkom! Bovendien word je onwijs goed ondersteund en begeleid om je doelen te halen. Om maar niet te spreken over alle fantastische apparatuur die het zeker gemakkelijker maakt. Het is een ruime mooie moderne sportschool die je alle ruimte en mogelijkheden biedt om de beste prestaties af te leveren!

Nathalie

Ik train bij GetProGym omdat het personeel je daar altijd welkom heet met een smile! Neal en Ebony zijn zeer betrokken met alle leden en staan altijd voor je klaar om luisterend oor te bieden of goede adviezen te geven. Ze zijn zeer vakbekwaam, weten je goed te motiveren en hebben daar het goede apparatuur voor. En... het is gewoon de gezelligste Gym in Zwijndrecht!!

GETPRO

Faciliteiten

Om na een training even bij te komen, te ontspannen of zelfs je mail te kunnen checken, bieden we je niet alleen standaard, maar ook luxe faciliteiten, zoals werkplekken met wifi in de lounge en een bar met dranken, shakes en salades. Uiteraard hebben we schone kleedkamers en kun je je spullen opbergen in lockers. In een ruime, overzichtelijke zaal worden groepslessen gegeven. Uiteraard met gecertificeerde begeleiding. In de GetPro-app houdt je eenvoudig je vorderingen bij en onze fysiotherapeut staat klaar als je last hebt van een blessure.

GETPRO

Divers aanbod

Wil je meer dan alleen kickboksen of denk je dat kickboksen toch niet helemaal bij je past, dan bieden we een ruime keuze andere sporten. Je kunt vrij fitnessen of onder begeleiding van een personal trainer. Daarnaast zijn er andere groepslessen zoals HIIT, Bodypump, Bootypump, en Yoga.

GETPRO

Openingstijden

Je kunt iedere dag bij ons komen trainen. We zijn op werkdagen open van 7.00 tot 22.00 uur. In de weekenden zijn we open van 9.00 tot 15.00 uur. Hoe je dag ook loopt, je hebt dus altijd ruimte om te komen sporten.