Hoi, wij zijn Paraplus. Een paramedisch centrum met verschillende behandeldisciplines binnen Get Pro.
Paraplus staat voor ‘Gewoon goede zorg’. Door samen te werken met huisarts en specialist, maar ook met andere (para)medische hulpverleners en personal trainers proberen wij jou zo persoonlijk en efficiënt mogelijk te helpen met je gezondheidsprobleem.

Kenneth Pieters is de Fysiotherapeut en Msc. Manueel therapeut op locatie Zwijndrecht. Hij behandeld met name wervelkolom gerelateerde klachten is gespecialiseerd in schouderklachten en is actief in het Schouder Netwerk Rotterdam Drechtsteden(SNRD).

Ook Peggy Vink is werkzaam bij Get Pro. Peggy is naast fysiotherapeut ook handtherapeut. Een handtherapeut heeft specialistische kennis omtrent hand, pols een elleboogklachten.

Naast onze behandelruimte maken wij ook gebruik van de sportfaciliteiten van Get Pro voor revalidatie en behandelen wij patiënten aan huis.

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

www.para-plus.nl

Inloop spreekuur:
Dinsdag van 10:00 – 11:00 uur

Mail naar:
info@para-plus.nl

Algemeen:
085-0604720

Kenneth:
06-48497214

Peggy:
0638438030

GETPRO

Luxe faciliteiten

Bij GetPro Gym zetten we alles op alles om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Dit gaat verder dan het aanbieden van een breed scala trainingen. Bij ons geniet je van diverse luxe faciliteiten:

• Ruime, open fitnesszaal
• Werkplekken met wifi.
• Bar met dranken, shakes en salades
• Schone, ruime kleedkamers. Inclusief handdoeken en de nodige verzorgingsproducten
• Gezinssportdagen
• Lockers

GETPRO

Inplannen

Als ondernemer of young professional heb je een druk leven. Vaak schiet sporten erbij in, omdat je van de ene naar de andere afspraak moet. Zonde, want gezond en energiek zijn zorgt juist dat je nog beter kunt presteren. GetPro Gym houdt rekening met je werkdruk. Zo hebben we ruime openingstijden en zorgen er daarnaast voor dat je altijd de ruimte hebt om je mail te beantwoorden of een telefoontje te plegen. We hebben werkplekken met wifi, waar je even ongestoord kunt zitten. Uiteraard onder het genot van een drankje, shake en zelfs diverse salades. Zo zorgen we dat Personal Coaching Zwijndrecht altijd in je dag te plannen is.

GETPRO

Openingstijden

GetPro Gym is maandag t/m vrijdag geopend van 7.00 tot 22.00 uur. In het weekend zijn wij open van 9.00 tot 15.00 uur. Dit betekent dat je je dag kunt beginnen met een flinke sportboost voor je naar je werk gaat. Maar ook dat je aan het eind van de dag nog even al je energie kunt investeren in een flinke work-out. Je bent altijd welkom.