Kids boksen (6 - 12 jaar)

Bij het kids boksen mag er niet op het gezicht geraakt worden. Wij leggen de aandacht op de techniek en gebruiken het boksen vooral om kinderen meer in beweging te krijgen, zelfvertrouwen en discipline op te bouwen en vooral om heel veel plezier te hebben. De les bestaat uit bokstechnieken, stootcombinaties en conditietraining.

Jeugd boksen (12 - 16 jaar)

Bij het jeugd boksen mag er niet op het gezicht geraakt worden. De aandacht ligt er vooral op om fitter te worden, leren samen te werken en met respect om te gaan met elkaar en de trainer. Plezier en veiligheid staan centraal. De les bestaat uit bokstechnieken, stootcombinaties en conditietraining.

GETPRO

Werkplekken

Als ondernemer of young professional ben je de hele dag druk. Je moet daarom weleens voor, na of zelfs tijdens de training een mail beantwoorden of een telefoontje plegen. Dit kan op onze werkplekken met wifi.

GETPRO

Bar en receptie

Neem een drankje, shake of salades om nog even bij te komen van een training of om nog even gezellig te kletsen met een van je medesporters. Ideaal ook als je geen zin hebt om zelf te koken of geen tijd hebt om een ontbijt te maken.

GETPRO

Kleedkamers en lockers

Schone, ruime kleedkamers zijn voor ons vanzelfsprekend. Tijdens het trainen berg je je eigen spullen op in een locker. Tevens zijn er handdoeken te leen en bieden we de nodige verzorgingsproducten.

GETPRO

GetPro app

Hou je prestaties bij om te zien of je op de juiste manier richting je doel gaat. De GetPro app zorgt hierbij voor het juiste overzicht. Je kunt in deze app onder andere ook je voeding invullen, zodat je veel meer inzicht krijgt in je lifestyle.

GETPRO

Divers aanbod

Wil je meer dan alleen kids of jeugd boksen? Bekijk dan onze ander groepslessen . Kies uit ons ruime aanbod: HIIT, Boksen, Boxing bag, Rumble boxing of Kickboxing en Kickboxing bag.

Ben je klaar voor je nieuwe lifestyle?

Wil je aan je doelen gaan werken? Neem contact met ons op.