Klaar om vandaag je InBody scan te nemen?

Bij GETPRO GYM willen we onze leden voorzien van de nieuwste technologie en apparatuur om hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Daarom zijn we verheugd om onze InBody scan service aan te bieden, die gebruik maakt van ultramoderne apparatuur om een gedetailleerde analyse van uw lichaamssamenstelling te maken.

Volledige Analyse

Onze Inbody scan meet uw vetpercentage en spiermassa, evenals uw vochtgehalte, om u een uitgebreid inzicht te geven in uw huidige fitnessstatus. Deze informatie kan worden gebruikt om persoonlijke trainings- en voedingsplannen op te stellen, afgestemd op uw specifieke behoeften.

GETPRO

Resultaat binnen enkele minuten

De InBody scan is snel, pijnloos en klantvriendelijk. Het duurt slechts enkele minuten en de resultaten zijn onmiddellijk beschikbaar. U ontvangt een gedetailleerd rapport, met een uitsplitsing van uw lichaamssamenstelling en aanbevelingen van een coach om uw conditie te verbeteren en uw doelen te bereiken.

GETPRO

Test uw bloeddruk

Bij elke InBody scan meten wij ook de gezondheid van uw hart met onze in-house bloeddrukmeting! Onze ultramoderne bloeddrukmonitor levert nauwkeurige metingen in slechts enkele minuten, zodat u uw bloeddruk regelmatig kunt controleren en de gezondheid van uw hart onder controle kunt houden.

GETPRO

Track je progressie

De InBody scan is een uitstekende manier om uw vooruitgang te volgen, realistische doelen te stellen en uw trainings- en voedingsschema zo nodig aan te passen. Het is ook een geweldige manier om uzelf te motiveren en op koers te blijven.

GETPRO

Voor iedereen

Onze InBody scan service is beschikbaar voor alle leden, maar ook voor niet-leden. Als u geïnteresseerd bent in een scan, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

GETPRO

Plan je afspraak

Wacht niet langer en maak gebruik van onze nieuwste technologie en apparatuur om uw fitnessdoelen sneller en gemakkelijker te bereiken. Meld u vandaag nog aan voor een InBody scan en begin met het nemen van controle over uw gezondheid en fitness!