Met de juiste persoonlijke aandacht én een professionele aanpak bereik je je doelen. We maken een programma op maat, passend bij je wensen en je budget. Welk niveau je ook hebt of welk doel je ook nastreeft. We kijken naar wie je bent en begeleiden je met al onze kennis op de manier die bij je past. Bij GetPro Gym bereik je sneller en beter resultaat als wanneer je traint met een personal trainer of in een boetiek. Daarnaast geniet je bij GetPro Gym van vele groepslessen.

GETPRO

Boxing Bag

Een vrij nieuwe training die Nederland aan het veroveren is, Boxing Bag! Bij deze training zal er alleen gewerkt worden met bokszakken. Dit betekent: niet teruggeslagen worden door een tegenstander en geen kans op blauwe ogen. Voor iedereen die niet tegenover een tegenstander willen staan is dit de perfecte oplossing! Het zijn zeer intensieve trainingen, waar je al je energie en stress los kunt laten. De oefeningen vinden in een hoog tempo plaats, waardoor je tegelijkertijd aan je conditie werkt, calorieën verbrand en je kracht verhoogt.

GETPRO

Boksen

Boksen is de perfecte manier om op een leuke en sportieve manier je conditie, maar ook je zelfvertrouwen te verbeteren. Of je al jaren bokst of van plan bent te gaan beginnen, er is voor iedereen plek! Skanders heeft een zeer gevarieerde groep leden. Voor iedere leeftijdscategorie is het mogelijk om mee te doen.

GETPRO

Rumble Boxing

Rumble Boxing is een training voor het hele lichaam op de aqua bag. Onderverdeeld in 2 soorten training, de helft van de groep gaat de vaardigheden en oefeningen van het boksen verkennen terwijl de andere helft aan spierkracht en uithoudingsvermogen werkt. Dit met behulp van steps, springtouwen en gewichten. Rumble Boxing is een perfecte High Intensity Boxing training van 45 minuten. De trainingen zijn geschikt voor man, vrouw, beginnend, gevorderd en je kunt op ieder moment instappen.Durf jij mee te doen?

GETPRO

Kickboxing en Kickboxing bag

Bij Thai- en kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Bij de training wordt gebruik gemaakt van een bokszak en trapkussens of pads. Daarnaast draag je bescherming in de vorm van scheenbeschermers, mondbeschermer en bokshandschoenen. Net zoals bij boksen is dit de perfecte manier om op een leuke en sportieve manier je conditie, maar ook je zelfvertrouwen te verbeteren.

GETPRO

Kids en jeugd boksen

Kids (6-12 jaar):
Bij het kids boksen mag er niet op het gezicht geraakt worden. Wij leggen de aandacht op de techniek en gebruiken het boksen vooral om kinderen meer in beweging te krijgen, zelfvertrouwen en discipline op te bouwen en vooral om heel veel plezier te hebben. De les bestaat uit bokstechnieken, stootcombinaties en conditietraining.

Jeugd (12-16 jaar): Bij het jeugd boksen mag er niet op het gezicht geraakt worden. De aandacht ligt er vooral op om fitter te worden, leren samen te werken en met respect om te gaan met elkaar en de trainer. Plezier en veiligheid staan centraal. De les bestaat uit bokstechnieken, stootcombinaties en conditietraining.

GETPRO

H.I.I.T.

Hoge intensiteit intervaltraining is een training strategie die is bedoeld om prestaties te verbeteren door middel van relatief korte training sessies. Ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van relatief korte cardiovasculaire trainingen, heeft HIIT een zeer positieve invloed op het metabolisme en met name op de vetverbranding. Een goede training met een ‘afterburn’ effect. Je hoeft geen ervaren sporter te zijn om met HIIT te starten, maar een basisconditie is wel handig.

Luxe faciliteiten

Bij GetPro Gym gaan we veel verder dan het geven van professionele en persoonlijk begeleiding bij het trainen. Onze ruime, open én overzichtelijk fitnesszaal maakt dat je op een perfecte manier kunt trainen. Na je training ontspan je nog even en schuif je aan aan de bar voor diverse dranken, shakes en maaltijden. Voer ondertussen je training in in de GetPro-app om je voorderingen bij te houden. Werk vervolgens je mail bij of bel een klant terug op onze werkplekken met wifi. Zelfs aan de ouders hebben we gedacht: je kunt je kids gewoon meenemen. We bieden kinderopvang en gezinssportdagen. Schone, ruime kleedkamers zijn voor ons uiteraard vanzelfsprekend. Tevens zijn er handdoeken te leen en de nodige verzorgingsproducten, net als lockers om je persoonlijke spullen in op te bergen.

Kom langs voor de Perfect Start!

Samen kijken we naar welk abonnement het beste bij je past, we geven je een rondleiding en laten je zien hoe alles werkt.