Met de juiste persoonlijke aandacht én een professionele aanpak bereik je je doelen. We maken een programma op maat, passend bij je wensen en je budget. Welk niveau je ook hebt of welk doel je ook nastreeft. We kijken naar wie je bent en begeleiden je met al onze kennis op de manier die bij je past. Bij GetPro Gym bereik je sneller en beter resultaat als wanneer je traint met een personal trainer of in een boetiek. Daarnaast geniet je bij GetPro Gym van vele groepslessen.

GETPRO

Yoga

Yoga legt verbinding tussen lichaam en geest. De oefeningen helpen je het evenwicht tussen beide te herstellen en je wordt er flexibel van. Door ons vaak te drukke leven is de balans tussen lichaam en geest regelmatig verstoord. Yoga Zwijndrecht helpt je de balans te herstellen. In het dagelijks leven moet je door en door, maar de yogaoefeningen (asana’s) leren je naar je lichaam te luisteren. Dit zorgt voor een bewustere en gezondere lifestyle.
Lees meer over Yoga

GETPRO

HIIT

HIIT betekent High Intensity Interval Training. In korte tijd wissel je intensieve inspanning af met rust. De intensieve inspanning bestaat uit verschillende oefeningen, zoals de burpee, kettlebell swing en sprint shuttle. Hier is eindeloos veel variatie in aan te brengen. Je kunt daardoor kiezen voor de oefeningen die je het leukst vindt of juist uitdagingen aangaan door je de onderdelen die je minder liggen eigen te maken. De trainer begeleidt je hierin.
Lees meer over HIIT

GETPRO

Bodypump

Train alle grote spiergroepen met behulp van losse gewichten. Het resultaat: meer stabiliteit. Body pump wordt gegeven in de zeer ruime groepszaal van GetPro. Lekkere muziek motiveert je. De enorme ramen van de ruimte zorgen voor een leuk uitzicht. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of voor het eerst mee wilt doen met bodypump. De groepsles is voor iedereen geschikt. Je bent altijd welkom. Kom eens kijken of doe gelijk mee!
Lees meer over Bodypump

GETPRO

Bootypump

De booty-pump-groepslessen worden gegeven in de ruime groepszaal van GetPro. Doordat de zaal erg groot is, heb je altijd genoeg ruimte om je heen om je goed op je eigen training te kunnen focussen. De lekkere muziek zorgt voor extra motivatie. Ook kun je de groepslessenzaal buiten de reguliere tijden gebruiken in overleg met een instructeur.
Lees meer over Bootypump

GETPRO

Boksen en cardioboksen (zaktraining)

Boksen gaat veel verder dan je tegenstander slaan. Het is een tactische work-out waarbij het om de techniek draait. Het gaat om kracht, snelheid én coördinatie. Met stoten probeer je de tegenstander hard en snel te raken. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende stoten of een combinatie van de hoek, directe stoot en opstoot toepassen.
Lees meer over Boksen

GETPRO

Kickboksen

Van kickboksen word je snel fit. Je conditie gaat zeer snel vooruit. Ook heeft kickboksen invloed op je zelfvertrouwen. Veel sporters voelen zich al snel zekerder van zichzelf. Er is ook Kickboksen voor Kids bij GetPro!
Lees meer over Kickboksen

Luxe faciliteiten

Bij GetPro Gym gaan we veel verder dan het geven van professionele en persoonlijk begeleiding bij het trainen. Onze ruime, open én overzichtelijk fitnesszaal maakt dat je op een perfecte manier kunt trainen. Na je training ontspan je nog even en schuif je aan aan de bar voor diverse dranken, shakes en maaltijden. Voer ondertussen je training in in de GetPro-app om je voorderingen bij te houden. Werk vervolgens je mail bij of bel een klant terug op onze werkplekken met wifi. Zelfs aan de ouders hebben we gedacht: je kunt je kids gewoon meenemen. We bieden kinderopvang en gezinssportdagen. Schone, ruime kleedkamers zijn voor ons uiteraard vanzelfsprekend. Tevens zijn er handdoeken te leen en de nodige verzorgingsproducten, net als lockers om je persoonlijke spullen in op te bergen.

Kom langs voor de Perfect Start!

Samen kijken we naar welk abonnement het beste bij je past, we geven je een rondleiding en laten je zien hoe alles werkt.