Een vrij nieuwe training die Nederland aan het veroveren is, Boxing Bag! Bij deze training zal er alleen gewerkt worden met bokszakken. Dit betekent: niet teruggeslagen worden door een tegenstander en geen kans op blauwe ogen. Voor iedereen die niet tegenover een tegenstander willen staan is dit de perfecte oplossing!

Het zijn zeer intensieve trainingen, waar je al je energie en stress los kunt laten. De oefeningen vinden in een hoog tempo plaats, waardoor je tegelijkertijd aan je conditie werkt, calorieën verbrand en je kracht verhoogt.

We bezitten alle kennis om je op een professionele manier te begeleiden. Trainers mogen bij ons alleen aan de slag als ze alle relevante diploma’s en jarenlange praktijkervaring hebben. Dit zorgt ervoor dat we je op de perfecte manier kunnen helpen. Daarnaast is een flinke dosis enthousiasme een pre om je goed te kunnen motiveren.

Onze groeps- en fitnesszaal zijn groot. Overzichtelijke ruimtes zijn voor ons belangrijk.

GETPRO

Werkplekken

Als ondernemer of young professional ben je de hele dag druk. Je moet daarom weleens voor, na of zelfs tijdens de training een mail beantwoorden of een telefoontje plegen. Dit kan op onze werkplekken met wifi.

GETPRO

Bar en receptie

Neem een drankje, shake of salades om nog even bij te komen van een training of om nog even gezellig te kletsen met een van je medesporters. Ideaal ook als je geen zin hebt om zelf te koken of geen tijd hebt om een ontbijt te maken.

GETPRO

Kleedkamers en lockers

Schone, ruime kleedkamers zijn voor ons vanzelfsprekend. Tijdens het trainen berg je je eigen spullen op in een locker. Tevens zijn er handdoeken te leen en bieden we de nodige verzorgingsproducten.

GETPRO

GetPro app

Hou je prestaties bij om te zien of je op de juiste manier richting je doel gaat. De GetPro app zorgt hierbij voor het juiste overzicht. Je kunt in deze app onder andere ook je voeding invullen, zodat je veel meer inzicht krijgt in je lifestyle.

GETPRO

Divers aanbod

Wil je meer dan alleen boxing bag? Combineer deze training met een andere training. Kies uit ons ruime aanbod: HIIT, Boksen, Rumble boxing of Kickboksen en kickboxing bag.

Ben je klaar voor je nieuwe lifestyle?

Wil je aan je doelen gaan werken? Neem contact met ons op.