Met een gezonde lifestyle ben je fitter: je hebt meer energie en je wordt minder vaak ziek. Zowel fysiek als mentaal ben je productiever. Je bent alert, hebt een uitgerust gevoel en kan meer betekenen voor de mensen om jouw heen, thuis en op het werk. Een fitte werknemer is een meerwaarde in het bedrijf. Dit is een voordeel voor het bedrijf en voor de werknemer. Een win-win situatie! Je krijgt abonnementen met korting én bedrijfsfitness levert belastingvoordeel op. Bij GetPro is bedrijfsfitness ook in te zetten voor een betere samenwerking en teambuilding.

Samenwerking

Fitte werknemers kunnen meer en werken harder. Met bedrijfsfitness motiveer je je werknemers om een gezondere leefwijze aan te nemen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de collegialiteit tussen hen te verbeteren. In groepslessen met een thema wordt (vaak onbewust) gewerkt aan een betere samenwerking.

Bedrijfsfitness op maat

Wij kunnen bijvoorbeeld een groepsles voor u op maat verzorgen. Dit is bij de prijs inbegrepen. Een voorbeeld: Een manager heeft niet het overwicht wat hij of zij hoort te hebben. Zijn of haar teamleden denken dat zij het beter kunnen. Tijdens een sportieve teamopdracht wordt gevraagd om de beurt de leiding te nemen. Leidinggeven valt in de praktijk vaak tegen, omdat je keuzes moet maken en de rest van het team moet blijven motiveren. Aan het eind van de training wordt vaak de conclusie getrokken dat het voortouw nemen niet zo makkelijk is, waardoor de manager het respect krijgt.

Belastingvoordeel

De bedrijfsfitnessregeling zorgt dat je als werkgever de bedrijfsfitnesskosten voor een deel mag aftrekken van de loonbelasting. De wetgeving zorgt zo voor belastingvoordeel op de fitnesskosten.

Bedrijfsfitness heeft dus dubbel voordeel: de werknemer betaald minder en de werkgever krijgt belastingvoordeel. Klik hier voor een rekenvoorbeeld.

Korting op abonnementen

Omdat je als bedrijf in één keer meerdere abonnementen afneemt, ontvang je korting op de vaste prijs. Hoe meer werknemers je aanmeldt, hoe hoger de korting.

GETPRO

Voordelen bedrijfsfitness

• Teambuilding: betere werksfeer onderling
• Productievere werknemers
• Recht op GRATIS bedrijfsgroepslessen op maat
• Lager ziekteverzuim
• Belastingvoordeel voor werkgever
• Werknemer profiteert van laag tarief

GETPRO

Verschillende trainingen

Je werknemers kunnen bij GetPro terecht voor verschillende soorten trainingen. Vrij fitnessen, HIIT, Personal training, Personal coaching, (Kick)Boksen, Cardioboksen, Boxing Bag, Boksen, Rumble boxing, Kickboksen en kickboxing bag, of trainingen op maat.

GETPRO

GetPro app

In de GetPro-app hou je je vorderingen bij om te zien waar het goed gaat en waar je bij moet stellen.

GETPRO

Instructeurs

Wij werken alleen met de beste instructeurs. Er zijn altijd meerdere instructeurs die je kunnen begeleiden en je vragen kunnen beantwoorden. Ze hebben minstens drie jaar werkervaring en alle nodige diploma’s. Vol passie en enthousiasme brengen ze hun kennis op je over.

CEO/Personal coach Neal

‘Het maximale halen uit het leven lukt alleen als je mentaal en fysiek fit bent. Deze visie en denkwijze heb ik tijdens mijn tijd als beroepsmilitair bij de luchtmobiele brigade gevormd. En er is niks mooiers dan mijn visie te delen met mijn klanten en de handvaten aan te reiken om de GetPro-lifestyle eigen te maken om zowel op persoonlijk en zakelijk vlak het beste uit je leven te halen.’

Personal coach Ebony

‘Ik draai inmiddels een aantal jaartjes mee in de fitnesswereld en ik ben opgeleid door Mr. GetPro himself. Daarnaast heb ik diverse aanvullende opleidingen/cursussen gedaan. Het transformeren van iemands fysiek door middel van krachttraining en voedingsbegeleiding is wat ik het liefst doe. Mijn specialiteit is het vrouwelijk lichaam.’

Tijden

Op werkdagen zijn we geopend van 7.00 tot 22.00 uur.

Je bent dus van harte welkom voor je aan je drukke werkdag begint, tussen je werkzaamheden door of om een lange werkdag sportief te eindigen.

In het weekend zijn we open van 09:00 tot 15:00 uur.

Locatie

De sportschool is eenvoudig bereikbaar en je kunt makkelijk in de buurt parkeren. Kom snel eens kijken!

Het adres is:
Langeweg 350-F,
3331 LG Zwijndrecht