Met fitness versterk je je spieren, verbrand je calorieën en verbeter je je conditie. Je gaat met behulp van fitnessapparaten aan de slag. Je belast je lichaam om de belastbaarheid ervan te vergroten.

Doe mee met de vele professionele groepslessen en maak gebruik van onze luxe faciliteiten. Ook zijn er diverse gezonde maaltijden, shakes en supplementen te verkrijgen bij de bar.

Miriam Jansen

GetPro Gym is een plek voor iedereen, Voor mij zijn de gemoedelijke sfeer en de professionaliteit van het personeel een reden om hier nooit meer weg te gaan!

Rene van Efferen

Ik train bij de Getpro-gym om diverse redenen. Allereerst hebben ze pas een geheel nieuwe fitness lijn neergezet inclusief dumbells en schijven. Ten tweede is het een mooie open gym met veel ruimte. En wat ik ook erg belangrijk vind is de gemoedelijke sfeer die er heerst! Voor mij is dit echt de beste sportschool uit de regio!!

Angelique

Het is een ruim opgezette sportschool waarbij je buiten fitness ook andere diverse groepslessen kan volgen. Het enthousiasme van de zeer ervaren eigenaren en groepsles instructeurs maken het voor mij makkelijk om het sporten vol te houden! Openingstijden, ruimte en de kennis en begeleiding ervaar ik dan ook als zeer prettig, dus ik kan eigenlijk maar 1 ding adviseren , als je wil bewegen/afvallen en een fijne sportschool zoekt: Neem vandaag nog contact op en: GO AND GETPRO!!

Charlene

Get pro gym is een mega fijne gym.goed geventileerde ruimte en een goede opstelling om prettig te kunnen trainen. De gym beschikt over meer dan voldoende apparatuur waardoor je nooit hoeft te wachten voordat een apparaat vrij is.Personeel is deskundig en helpt altijd waar nodig. Met al je vragen kan je bij hun terecht. Kortom ben ik zeer tevreden!!!! Complimenten naar het team (L)

Diolando

Get Pro is een sportschool waar de klant nog centraal staat. Je bent geen nummer maar een klant en je kan altijd bij iemand terecht met je vragen. Iedereen mag zichzelf zijn en werkt aan zijn eigen persoonlijke doelen. Niet alleen het personeel is behulpzaam maar ook de sporters onderling. Je maakt gebruik van goede apparatuur waar je diverse oefeningen op kan uitoefenen er is veel variatie in apparatuur voor elke spiergroep. Hier kan Je jezelf van top tot teen uitleven, geen basic apparaten maar pro.

Kamil

De eerste reden dat ik bij GetPro train is de onwijs goede sfeer en sport klimaat. Je voelt je er thuis en welkom! Bovendien word je onwijs goed ondersteund en begeleid om je doelen te halen. Om maar niet te spreken over alle fantastische apparatuur die het zeker gemakkelijker maakt. Het is een ruime mooie moderne sportschool die je alle ruimte en mogelijkheden biedt om de beste prestaties af te leveren!

Nathalie

Ik train bij GetProGym omdat het personeel je daar altijd welkom heet met een smile! Neal en Ebony zijn zeer betrokken met alle leden en staan altijd voor je klaar om luisterend oor te bieden of goede adviezen te geven. Ze zijn zeer vakbekwaam, weten je goed te motiveren en hebben daar het goede apparatuur voor. En... het is gewoon de gezelligste Gym in Zwijndrecht!!