De juiste balans

Door ons vaak te drukke leven is de balans tussen lichaam en geest regelmatig verstoord. Yoga Zwijndrecht helpt je de balans te herstellen. In het dagelijks leven moet je door en door, maar de yogaoefeningen (asana’s) leren je naar je lichaam te luisteren. Dit zorgt voor een bewustere en gezondere lifestyle.

Bewustwording

Bij yoga ga je niet fanatiek aan de slag. Je neemt juist de rust om je balans te vinden. Je voelt constant hoe je lichaam reageert op een asana en stelt bij. Je ademt rustig en je blijft voelen. Door deze bewustheid ben je alleen op jezelf gefocust en laat je je drukke leven even achter je. Je leert je lichaam beter kennen en uiteindelijk leer je ook de signalen van stress en spanning beter te herkennen.

Waarom yoga?

Yoga heeft vele voordelen en is heel anders dan de andere work-outs. De zweetdruppels lopen niet langs je voorhoofd en je raakt niet buiten adem. Yoga is juist ontspannen. Toch zet je in een yoga-sessie je spieren flink aan het werk. Yoga heeft vele voordelen:

  • Je leert beter te ontspannen.
  • Je wordt je bewust van je eigen lichaam.
  • Je leert op een goede manier adem te halen.
  • Je leert je lichaam beter te beheersen.
  • Je lichaam herstelt sneller.
  • Je komt tot jezelf.
  • Je krijgt een betere doorbloeding.
  • Je wordt lenig.
  • Je krijgt een sterk lichaam.
  • Je slaapt beter.

Wat is yoga?

Het woord yoga is afkomstig uit het Sanskriet (Oudindisch). In het Nederlands betekent het verbinden. Yoga gaat verder dan een serie oefeningen doen. Aan yoga doen is een leefwijze. Het is de balans brengen tussen alle tegenstelde dingen in je leven. Denk bijvoorbeeld aan de balans tussen geest en lichaam en tussen spanning en ontspanning. De juiste balans zorgt ervoor dat je in je kracht staat en gezond en gelukkig bent. Een uur yoga per week bij GetPro om leniger te worden is hiervoor al een goede eerste aanzet.

Miriam Jansen

GetPro Gym is een plek voor iedereen, Voor mij zijn de gemoedelijke sfeer en de professionaliteit van het personeel een reden om hier nooit meer weg te gaan!

Rene van Efferen

Ik train bij de Getpro-gym om diverse redenen. Allereerst hebben ze pas een geheel nieuwe fitness lijn neergezet inclusief dumbells en schijven. Ten tweede is het een mooie open gym met veel ruimte. En wat ik ook erg belangrijk vind is de gemoedelijke sfeer die er heerst! Voor mij is dit echt de beste sportschool uit de regio!!

Angelique

Het is een ruim opgezette sportschool waarbij je buiten fitness ook andere diverse groepslessen kan volgen. Het enthousiasme van de zeer ervaren eigenaren en groepsles instructeurs maken het voor mij makkelijk om het sporten vol te houden! Openingstijden, ruimte en de kennis en begeleiding ervaar ik dan ook als zeer prettig, dus ik kan eigenlijk maar 1 ding adviseren , als je wil bewegen/afvallen en een fijne sportschool zoekt: Neem vandaag nog contact op en: GO AND GETPRO!!

Charlene

Get pro gym is een mega fijne gym.goed geventileerde ruimte en een goede opstelling om prettig te kunnen trainen. De gym beschikt over meer dan voldoende apparatuur waardoor je nooit hoeft te wachten voordat een apparaat vrij is.Personeel is deskundig en helpt altijd waar nodig. Met al je vragen kan je bij hun terecht. Kortom ben ik zeer tevreden!!!! Complimenten naar het team (L)

Diolando

Get Pro is een sportschool waar de klant nog centraal staat. Je bent geen nummer maar een klant en je kan altijd bij iemand terecht met je vragen. Iedereen mag zichzelf zijn en werkt aan zijn eigen persoonlijke doelen. Niet alleen het personeel is behulpzaam maar ook de sporters onderling. Je maakt gebruik van goede apparatuur waar je diverse oefeningen op kan uitoefenen er is veel variatie in apparatuur voor elke spiergroep. Hier kan Je jezelf van top tot teen uitleven, geen basic apparaten maar pro.

Kamil

De eerste reden dat ik bij GetPro train is de onwijs goede sfeer en sport klimaat. Je voelt je er thuis en welkom! Bovendien word je onwijs goed ondersteund en begeleid om je doelen te halen. Om maar niet te spreken over alle fantastische apparatuur die het zeker gemakkelijker maakt. Het is een ruime mooie moderne sportschool die je alle ruimte en mogelijkheden biedt om de beste prestaties af te leveren!

Nathalie

Ik train bij GetProGym omdat het personeel je daar altijd welkom heet met een smile! Neal en Ebony zijn zeer betrokken met alle leden en staan altijd voor je klaar om luisterend oor te bieden of goede adviezen te geven. Ze zijn zeer vakbekwaam, weten je goed te motiveren en hebben daar het goede apparatuur voor. En... het is gewoon de gezelligste Gym in Zwijndrecht!!

Ready to join the class?

Schrijf je snel in bij onze yogi master

Yogahoudingen

Als je begint aan yoga, hoef je niet lenig te zijn. Stapje voor stapje word je leniger en soepeler. Iedereen kan op zijn eigen niveau aan yoga doen. Je kunt niet eens overhaasten. Je merkt wel snel verschil. In kleine stapjes lukt het je steeds beter om een asana uit te voeren. Een yogales bestaat uit een serie opeenvolgende asana’s. Na de serie oefeningen voel je je fitter en energieker. Een aantal voorbeelden:

YOGA

Surya Namaskar - zonnegroet

Bijna alle yogasessies beginnen met de zonnegroet. De zonnegroet is ook een ideale asana om je dag mee te beginnen. Je richt je hierdoor direct op je ademhaling, je wordt scherper en je lichaam warmt op.

YOGA

Bhujangasana - cobra

Ga op je buik liggen en duw je buik tegen de grond. Vervolgens duw je je bovenlichaam omhoog. Deze asana versterkt je rugspieren en je organen en spijsvertering worden aangemoedigd.

YOGA

Sirsasana - kopstand

Begin je met yoga, dan kom je deze oefening voorlopig nog niet tegen. Deze koning van de asana’s verlangt lichaamscontrole, balans en kracht. De asana is zeer intensief, omdat je in een omgekeerde houding staat.

Voor yoga heb je een rustige ruimte nodig, zonder afleiding. De groepsruimte van GetPro is daar geschikt voor. In de grote zaal zoek je je eigen plek met genoeg ruimte om je heen. Als de deur dichtgaat, valt de buitenwereld even weg. Wij geven verschillende soorten yoga, waaronder power yoga.

Steeds meer wetenschappelijke studies wijzen uit dat je gezonder leeft door yoga en er gelukkig van wordt. Ook wordt yoga vaker door artsen aangeraden.

Trainers

Bij yoga gaat het om de details. Alleen een zeer ervaren, gecertificeerde trainer kan op de juiste manier de lessen geven. Uiteraard vind je deze bij GetPro. Daarnaast hebben onze instructeurs altijd passie voor het vak. Ze staan klaar om jou zo veel mogelijk te leren en je zo goed mogelijk te begeleiden, altijd aangepast aan jouw wensen en niveau.  Onze Yoga Instructrice Sandy Huyhn stelt zich graag voor:

 ‘Liefde, persoonlijke ontwikkeling en verbinding met jezelf zijn voor mij de meest belangrijke dingen in mijn leven. Dat gun ik iedereen. Daarom wil ik mensen, vanuit liefde en kracht, in connectie brengen met zichzelf. Met Yin Yoga zorg ik ervoor dat je even een moment helemaal naar binnen kan keren en contact kan maken met je zelf. Je creëert een uur lang volledige ontspanning voor lichaam en geest. Dit kun je meenemen in je dagelijks leven.’