We leven in de tijd van strakke, ronde billen. Op social media zie je de meest prachtige, jaloersmakende posts met booty’s voorbijkomen. GetPro biedt daarom booty pump. Dit is een work-out voor je hele lichaam, maar de nadruk ligt op de billen.

De booty-pump-groepslessen worden gegeven in de ruime groepszaal van GetPro. Doordat de zaal erg groot is, heb je altijd genoeg ruimte om je heen om je goed op je eigen training te kunnen focussen. De lekkere muziek zorgt voor extra motivatie. Ook kun je de groepslessenzaal buiten de reguliere tijden gebruiken in overleg met een instructeur.

Het maakt niet uit welk sportniveau je hebt. Je bent altijd geschikt voor booty pump. Als beginner doe je het rustiger aan in de groepsles en als meer ervaren sporter haal je alles eruit en kies je voor zwaardere oefeningen.

Bij GetPro train je effectief en op een prettige manier. We helpen je altijd je doel te behalen. Dit doen we met een professionele aanpak, persoonlijke begeleiding en een hoop extra’s.

Omdat iedereen anders is en andere doelen heeft, heeft een standaardaanpak geen zin. We kijken daarom naar wie je bent en wat je wilt. Hier passen we je training aan aan. Natuurlijk heeft dit te maken met of je beginner of gevorderde bent, maar ook met wat je wilt bereiken, hoelang en hoe vaak je daarvoor wilt trainen en de rest van je lifestyle. Samen kijken we naar wat er het beste bij je past.

We bezitten alle kennis om je op een professionele manier te begeleiden. Trainers mogen bij ons alleen aan de slag als ze alle relevante diploma’s en jarenlange praktijkervaring hebben. Dit zorgt ervoor dat we je op de perfecte manier kunnen helpen. Daarnaast is een flinke dosis enthousiasme een pre om je goed te kunnen motiveren.

Onze groeps- en fitnesszaal zijn groot. Overzichtelijke ruimtes zijn voor ons belangrijk.

GETPRO

Werkplekken

Als ondernemer of young professional ben je de hele dag druk. Je moet daarom weleens voor, na of zelfs tijdens de training een mail beantwoorden of een telefoontje plegen. Dit kan op onze werkplekken met wifi.

GETPRO

Bar en receptie

Neem een drankje, shake of salades om nog even bij te komen van een training of om nog even gezellig te kletsen met een van je medesporters. Ideaal ook als je geen zin hebt om zelf te koken of geen tijd hebt om een ontbijt te maken.

GETPRO

Kleedkamers en lockers

Schone, ruime kleedkamers zijn voor ons vanzelfsprekend. Tijdens het trainen berg je je eigen spullen op in een locker. Tevens zijn er handdoeken te leen en bieden we de nodige verzorgingsproducten.

GETPRO

GetPro app

Hou je prestaties bij om te zien of je op de juiste manier richting je doel gaat. De GetPro app zorgt hierbij voor het juiste overzicht. Je kunt in deze app onder andere ook je voeding invullen, zodat je veel meer inzicht krijgt in je lifestyle.

GETPRO

Divers aanbod

Wil je meer dan alleen bootypump? Combineer deze training met een andere training. Kies uit ons ruime aanbod: HIIT, Bodypump, Yoga of kickboksen.

Ben je klaar voor je nieuwe lifestyle?

Wil je aan je doelen gaan werken? Neem contact met ons op.