Bodypump is een groepsles waarin je heel je lichaam versterkt. Snel word je krachtiger en verbeter je je uithoudingsvermogen. Je gaat flink aan de slag, zodat je in een training al snel 560 calorieën verbrandt. Je hebt snel resultaat bij bodypump.

Door combinaties van curls, squats en deadlifts zorg je dat al je belangrijke spiergroepen flink aan de slag gaan. Barbells zorgen hierbij voor een nog sneller en beter resultaat. Deze zijn bij GetPro beschikbaar in verschillende gewichten, zodat je altijd op je eigen niveau kunt trainen. Dit maakt GetPro jouw body pump gym.

Body pump wordt gegeven in de zeer ruime groepszaal van GetPro. Lekkere muziek motiveert je. De enorme ramen van de ruimte zorgen voor een leuk uitzicht.

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of voor het eerst mee wilt doen met bodypump. De groepsles is voor iedereen geschikt. Je bent altijd welkom. Kom eens kijken of doe gelijk mee!

De trainers bij GetPro Gym hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Ze zijn gecertificeerd voor de trainingen die ze geven en hebben ruime ervaring. Dit zorgt ervoor dat ze je niet alleen motiveren om door te gaan, maar ook goed op je houding en bewegingen letten. Zo kunnen blessures voorkomen worden. Vol enthousiasme staan ze klaar om je te begeleiden en aan te moedigen.

Maak vast kennis met CEO/Head coach Neal:

‘Mijn eerste ervaring als coach heb ik 13 jaar geleden opgedaan als drill instructeur bij de Luchtmobiele Brigade waar jonge rekruten leerden om doelen te stellen en deze te behalen. Het opleiden en trainen van ‘high performers’ gaf mij zoveel voldoening dat ik besloot om de wereld rond te reizen om te leren van high performers in de business en fitnessindustrie om vervolgens hier mijn fulltime job van te maken in mijn eigen onderneming. Inmiddels ben ik tientallen cursussen en opleidingen verder. Al mijn kennis die ik in de jaren heb opgedaan, heb ik eerst zelf ervaren: het ‘practice what you preach and lead by example’

GETPRO

Faciliteiten

• Zeer ruime en overzichtelijke fitnesszaal.
• Rustige werkplekken met wifi.
• Bar met ruim assortiment.
• Kleedkamers en lockers.
• GetPro app om je trainingen en voeding bij te houden.

GETPRO

Abonnementen en opties

Pak het gelijk goed aan en kies voor een jaarabonnement. Grote voordelen: je blijft gemotiveerd om te gaan en je ontvangt een korting. Uiteraard is het ook mogelijk om een maandabonnement af te nemen of een individuele les. Weet je het nog niet zeker? Maak gebruik van de gratis rondleiding.

GETPRO

Divers aanbod

Naast bodypump bieden we vele andere groepslessen, zodat je goed kunt combineren met en variëren in je trainingen. Je kunt vrij fitnessen of onder begeleiding van een personal trainer. Er zijn ook andere groepslessen zoals HIIT, Bootypump, Kickboksen en Yoga.

GETPRO

Openingstijden

Op werkdagen is GetPro sportschool Zwijndrecht geopend van 7.00 tot 22.00 uur. In de weekenden van 9.00 tot 15.00 uur. Je vindt dus altijd wel een moment in je drukke agenda om te komen trainen. Bekijk het groepslesrooster om te kijken wanneer Bodypump start.